Lampjes Buitenverlichting  thumbnail

Lampjes Buitenverlichting

Published Sep 24, 23
2 min read

U moet alleen wel verbinding hebben. Tot slot kunt u veel energie besparen door van timers gebruik te maken. Dit kunnen timers op slimme kerstverlichting of op slimme stekkers zijn, maar er zitten ook timers op sommige soorten normale kerstverlichting. Heeft u gewone kerstverlichting dat zelf geen timer heeft maar dat u wel van een timer wilt voorzien? Dan zijn kunt u ook tijdschakelklokken in ons assortiment vinden.

Toch willen we dit graag nog verder toelichten, want dit zijn belangrijke factoren die ook bijdragen aan lagere kosten, vooral op de lange termijn. Led kerstverlichting is door een aantal factoren een stuk veiliger dan gloei en halogeen kerstverlichting. Dit komt voor een groot deel omdat led verlichting nou eenmaal veel minder stroom vereist.

Tot slot willen we de duurzaamheid van led kerstverlichting toelichten. Een groot voordeel van led kerstverlichting is namelijk dat het een stuk minder snel defect gaat. Dit heeft te maken met het ontwerp van de lampjes, en met de techniek die gebruikt wordt om licht te produceren. De lampjes van led kerstverlichting zijn in de meeste gevallen een stuk kleiner en daardoor een stuk robuuster dan die van gloei- of halogeenverlichting.

Daarnaast zorgt de manier waarop licht wordt gecreëerd ervoor dat elk lampje onafhankelijk werkt. Dit heeft als voordeel dat wanneer er één lampje defect is, u niet direct uitval op het hele resterende snoer heeft, wat wel het geval is bij kerstverlichting op gloei en halogeen basis. En uiteraard heeft u op ons 123led-huismerk kerstverlichting 100% garantie.

Heeft u na het lezen van de informatie in deze blog nog vragen over onze kerstverlichting? Of heeft u zelf misschien een goede tip om kerstverlichting energiezuiniger te maken? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen of uw tip in onze blog kunnen implementeren! .

Geplaatst op 29 November 2016 Door Richard C. Sirach Wanneer u twijfelt tussen LED-lampen of CFL-lampen ontdekt u in dit artikel wat de verschillende en overeenkomsten zijn. Twijfelt u tussen het gebruik van LED-lampen of CFL-lampen? Dan raad ik u aan om dit artikel te lezen. In dit artikel gaan we in op de verschillen en overeenkomsten van LED-verlichting en CFL-verlichting.

Buitenverlichting zonne-energie gezocht? Wilt u uw tuin lichter en uitnodigender maken? U kunt verlichting op zonne-energie proberen. Verlichting op zonne-energie is een geweldige manier om uw tuin echt op te laten vallen. Lampen op zonne-energie kunnen ook worden gebruikt voor beveiligingsdoeleinden.

Latest Posts

Aldi Buitenverlichting

Published Sep 30, 23
7 min read

Buitenverlichting Led Gamma

Published Sep 30, 23
7 min read

Led Buitenverlichting Opbouw

Published Sep 28, 23
5 min read